Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos je to osmnáct let, kdy jako první Češka Taťána Kuchařová (36) zvítězila na prestižní mezinárodní soutěži krásy Miss World v Polsku. Letos další korunku přivezla z Indie Krystyna Pyszková (25). I o té jsme si s Táňou povídali, když jsme se sešli na setkání bývalých Miss.

„Typově jsme si podobné, ale každá máme to své. Já měla vždycky prsa a boky, Krystýnka je velice vysoká a velmi modelingový typ. Myslím, že bude mít úžasnou kariéru, až se do modelingu vrátí, protože rok je to opravdu hlavně závazek vůči Miss World. Přesně vím, co ji čeká a co si zažije. Moc jí přeju, aby to zúročila podobně nebo ještě lépe než já,“ řekla Super.cz Taťána, která se s Krystynou sešla, než odlétala na Miss World, a předala jí své zkušenosti. V našem rozhovoru ji vychválila do nebes.

Zavzpomínali jsme i na dobu, kdy Táňa zvítězila. Měla to štěstí, že ještě nebyla doba rozvinutých sociálních sítí, takže se nedočkala tolika hejtů. „To sice ne, ale byla média. Vzpomínám si, jak jsem plakala, když jsem si četla komentáře. Lidé se pozastavovali, proč jedu reprezentovat zrovna já, ať radši nikam nejezdím,“ svěřila se.

„Měla jsem podporu, neříkám, že ne. Fandila mi celá země, navíc finále bylo v Polsku, tak jsem se cítila trochu jako doma. Ale zase se říkalo, že bych určitě nevyhrála, kdyby to nebylo zrovna v Polsku. Ale Miss World nevyhrajete náhodou. To opravdu ne. A k těmto spekulacím se dost drsně ohradila i ředitelka Miss World Julia Morley, když se jí na to v Praze zeptali. A mě řekla, že bych klidně mohla vyhrát znovu. A fakt to není jenom o kráse, ale i dalších parametrech, o osobnosti, o charisma,“ dodala Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám