Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) vzala letošní oslavu svých narozenin opravdu vážně. Na svou sociální síť přidala k tomuto tématu už několik příspěvků a zdárně pokračuje. Tentokrát fanouškům nabídla fotografie, na kterých vypadá, jako by byla v rouše Evině.

Když někdo vypadá tak dobře jako Simona Krainová, rozhodně se nemusí bát svůj věk zveřejnit. Modelka se tak netají tím, že 19. února oslavila jednapadesáté narozeniny. Protože je v současné době se svou rodinou v jejich druhém domově v Dominikánské republice, může narozeninové příspěvky doprovázet sexy fotkami z pláže. Nejdříve se fanouškům ukázala v plavkách, pak v topu ve stylu underboob, a teď se dokonce pochlubila snímky, na kterých je téměř úplně nahá.

Simona na fotkách sedí na pláži a vynikne nejen její opálené tělo, ale i dlouhé blond vlasy. Na první pohled to vypadá, že je úplně nahá, až při bližším ohledání se dají najít kousky šňůrek od plavek. Takové fotky by klidně mohla poslat například jako promo na soutěž Survivor nebo je použít jako plakát k filmu Modrá laguna. Ke snímkům si ale modelka přidala přání k narozeninám, které dostala od kamarádky.

„Všechno nejlepší k narozeninám, ikono! Pokračuj v plavání na vlnách nekonečného moře, ponoř se hluboko, abys našla klid a mír, odraz se zpět ode dna, jen aby ses postavila slunci a cítila se živá. Pamatuj - ty jsi nebe a všechno ostatní je jen počasí… změní se a přejde… přeji ti, aby všechny tvé východy slunce byly plné nové energie a smyslu a všechny tvé západy slunce byly pokojné, barevné a plné vděčnosti,“ zveřejnila Simona a připsala, že jí taková přání smažou všechny hejty.

Fotografie ocenili i Simonini fanoušci, kteří napsali například to, že už nečekali, že by po předešlých snímcích mohla přijít ještě hezčí fotka nebo že na fotce vypadá jako dvacítka. Tak uvidíme, jestli modelka bude v narozeninových postech pokračovat a čím se ještě pochlubí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám