Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) oslavila rok mezi padesátnicemi. Zjevně se tam ale dostala nedopatřením a spíše bychom hádali, že je rok mezi o deset let mladšími dámami. Krainová tráví zimu společně s rodinkou v Dominikánské republice, kde si pořídili druhý domov.

Každý den tak může běhat na pláži a užívat si bonusy příjemného klimatu. Simona na své postavě neustále pracuje a výsledek je parádní. Blondýnka se nyní pochlubila fotkami v bikinách, ve kterých může bez obav oslavit své narozeniny. No co už, je třeba do tý nový padesátky vkročit s úsměvem, ne?“ smála se Krainová na sociální síti.

V době, kdy se fanouškům chlubila snímky své dokonalé figury v plavkách, už jí na mobilu pípaly gratulace z Česka.

„Doma už jsem zase o rok starší, tady mám ještě pár hodin čas. Čas je pouhopouhé prozatím a kdykoli nám může říct už neplatím,“ zanotovala si Simona. A přidala i jedno narozeninové poselství: „Tak si ho užívejme, dokud můžeme, dokud máme sílu dýchat, chodit, běhat, smát se, jíst, pít, tančit a život žít na plný pecky. A já se zatím nechystám na tom nic měnit. Tak na moje i vaše zdraví,“ vzkázala všem Simona, které přišlo i přání od miliardáře Richarda Chlada a jeho ženy Anny Marie Kánské, nyní už tedy Chladové.

„Máme, Simono, dar od přírody, který umíme využívat, aniž bychom se nějak zásadně trápili. Připíjíme na dálku! Připijeme si za dva měsíce doma. Hodně zdraví vám všem,“ napsal jí kamarád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám