Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) oslavila 51. narozeniny, které si užila po boku své rodiny v Dominikánské republice, kde mají druhý domov.

„No co, už je třeba do tý nový padesátky vkročit s úsměvem, ne? Doma už jsem zase o rok starší, tady mám ještě pár hodin čas. Čas je pouhopouhé prozatím a kdokoli nám může říct už neplatím. Tak si ho užívejme, dokud můžeme, dokud máme sílu dýchat, chodit, běhat, smát se, jíst, pít, tančit a život žít na plný pecky. A já se zatím nechystám na tom nic měnit, tak na moje i vaše zdraví,“ vzkázala fanouškům na sociálních sítích.

Česká topmodelka se zajisté dočkala několika dárečků a pár jich věnovala i svým věrným sledujícím. A to nejen skrz dávku žhavých fotografií. „Děkuju moc za všechna přání,“ uvedla ke snímkům, na kterých si užívá slunce a pláže téměř nahoře bez. Simona totiž poodhalila i část svých ňader, která jí vykoukla pod krátkým tričkem. Své sledující pak informovala, že jim dává časově omezenou padesátiprocentní slevu na její exkluzivní obsah na platformě OnlyFans.

„Ti říkám Simono, už mě s tou figurou neser. Jdu držet od příštího týdne hladovku,“ vzkázal Simoně miliardář Richard Chlad. „No prostě radost pohledět. Tohle se nikdy neokouká. Nádherná, sexy, prostě vám to sluší úplně všude,“ podotkla fanynka. „Vše nej Simonko, jsi rok od roku větší kočka,“ napsala sledující. „Za měsíc letím na Kubu. Neštvi mě, dávám si tě na lednici, ať mám motivaci. Jsi boží,“ vzkázala s úsměvem další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám