Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není se čemu divit, že Andrea Verešová (43) má ve svých čtyřiatřiceti letech figuru jako dvacítka. Modelka prý denně cvičí ve své improvizované domácí tělocvičně a svaly posiluje v průběhu celého dne. „Když třeba vařím, tak u kuchyňské linky dělám speciální cviky na nohy. Je to už taková moje součást, přijde mi přirozené využít volné chvilky,” říká kráska, u které bychom rozhodně nehádali, že absolvovala dva porody.

Andrea se stále zajímá o nové trendy ve cvičení. Aktuálně propadla cvičení s názvem ’Port De Bras’ (volně přeloženo z francouzštiny jako ’držet ruce’), které vychází z klasického tance a baletu. „Je to nová francouzská vlna cvičení na bázi baletu. Tohle cvičení člověka baví, je to skvělá hra,” libuje si v novém koníčku Andrea a jedním dechem dodává: „Je to vhodné cvičení pro lidi, kteří dělají sedavé zaměstnání. Díky tomu se perfektně posílí celé svalstvo, hodně se pracuje s rukama.”

K novému druhu cvičení Andreu přivedla její kamarádka, ke které modelka dochází také na hodiny jógy a pilates. „Je jedna ze dvou lektorek, která tuhle metodu umí,” říká modelka. „Tohle cvičení vnímám jako druh tance, harmonizuje tělo i duši. Skvěle se při něm vždycky odreaguji,” říká Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám