Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) se už před časem pustila do otužování. Záliba, která lidem pomáhá posilovat imunitu, jí zůstala a Jitka už se postupnými kroky dostala až k tomu, že se v obrovských mrazech s úsměvem na rtech naloží do ledové kádě s vodou.

Samozřejmě že tomu předcházelo pravidelné a postupné otužování. Oblíbená herečka nyní fanouškům ukázala video, jak se v kádi otužuje. Tentokrát ale nebyla nahá, měla na sobě plavky. Čvančarová si v ledové vodě dokonce máčela i hlavu.

„Potopit tam hlavu, to je horší,“ přiznala na sociální síti. „Dnes ráno u nás jasno a minus 14,“ dodala herečka, kterou obdivovaly i její kamarádky ze šoubyznysu. „Jsi hustá,“ zmohla se jen na dvě slova Monika Absolonová.

„Ty jsi blázen,“ přidala se Bára Basiková. Čvančarová nedávno vzbudila pozdvižení, když přiznala, že nahá zdolávala nejvyšší horu Česka Sněžku.

„Je to úžasná záležitost. Jsem klasický wimhofovec. Mě ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahatá na Sněžku a bylo to fascinující,“ prohlásila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. I tak se našla řada lidí, kteří herečce nevěřili, ta proto z nahého výstupu zveřejnila fotku, na které ale, bohužel pro její fanoušky, byla vidět jen po ramena.

Reklama

Další články

Načítám