Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) vyrazila lidem dech, když se přiznala, že zdolala nahá Sněžku. To způsobilo opravdový poprask a lidé požadovali fotku jako důkaz.

Charismatická herečka po pár dnech toto přání lidem splnila a snímkem tak způsobila mnohým mužům bezesnou noc plnou fantazií. „Proč jsem tam nebyl??? Proč????“ napsal jí jeden z fanoušků a následně se strhla lavina vášnivé diskuse. „V tomto konkrétním případě velice lituji, že jsem se na Sněžku nevydal také, alespoň přibližně ve stejný čas. Jsem stoprocentně přesvědčený, že vynaložená námaha by stála za to,“ zasnil se další fanoušek.

Nerozvášnili se ale jen muži, přidaly se také ženy. „Zhubnout umí každá, ale jen málokterá žena je i s kily navíc tak sexy,“ poslala Jitce vzkaz jedna za fanynek.

Otužování Jitka zkrátka miluje a začíná inspirovat i své nejbližší. Vidí ji totiž pravidelně ve zmíněné ledové kádi. „Děti se mnou chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ale Petra bych ráda inspirovala,“ svěřila se ve show 7 pádů Honzy Dědka.

Lidé tak doufají, že se herečka nahá na naši nejvyšší horu nevydala poprvé a naposledy a že při příští nahé túře ji potkají.

Reklama

Další články

Načítám