Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejúspěšnější královnou krásy z éry Miloše Zapletala je bezesporu Taťána Kuchařová (36), která svůj titul zúročila i vítězstvím na mezinárodní soutěži krásy Miss World. Logicky tedy nechyběla na setkání k 35. výročí vzniku Zapletalovy stáje.

„Chtěla jsem vidět Miloše, Jirku Adamce i další, kteří u mého vítězství tehdy byli, a moc si jich vážím, mám je ráda a dneska jsou to moji přátelé. Tehdy mě vybrali, měli ve mně důvěru a viděli ve mně nějaký potenciál, který jsem proměnila v krásné a úžasné věci. Co říct, snažila jsem se to nepodělat, když ten úspěch padl na moji hlavu,“ shrnula Taťána. „Osmnáct let jsem se v kariéře nezastavila, šestnáct let existuje moje nadace. Jsem až dojatá a přiznám se, že jsem tady slzela,“ dodala.

Ráda se potkala i dalšími Miss, které tak často nevídá. „Čas od času se vidím s Katkou Průšovou, Katkou Sokolovou, které tímto gratuluju k těhotenství, teď jsem viděla Jitku Kocurovou. Logicky se víc vídám s těmi, které jsou pořád pracovně angažované v šoubyznysu nebo moderují. Je krásné patřit do téhle missí rodiny,“ vyznala se.

A co nyní Kuchařovou čeká? „Rozvíjím svoji značku, budu mít už čtvrtou kolekci oblečení, které jsem navrhla, daří se parfémům, vlasové péči. Pracuji pro celou řadu klientů z řady segmentů. Začala jsem se víc věnovat interiérovému designu. Moje komerční modelingová práce furt frčí a daří se i nadaci. Teď v květnu budeme už pošesté oceňovat osobnosti v seniorském věku, které jsou inspirací pro všechny generace. Nedávno jsem se vrátila z New Yorku, kde jsem reprezentovala Českou republiku v OSN,“ vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám