Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) nebyla výjimkou a přestala se o svátcích hlídat ve stravě. Poté musel nastat drsný dril, který se vyplatil. Teď už se může opět pochlubit dokonalou figurou jenom v kosmetických tangách.

Hubnout rychle musela kvůli aktuálnímu focení své nové kolekce oblečení, které v těchto dnech probíhá v Hamburku. „Je to v pořadí už čtvrtá capsule kolekce oblečení, která má celoevropský úspěch, pro mě je to absolutní dream job a miluju ten proces od prvních návrhů až po samotnou produkci,“ svěřila se Taťána.

„Protože se jarní a letní kolekce už tradičně fotí v zimě a jelikož za sebe zatím nemám dublérku ani svého avatara, tak jsem potřebovala kvalitně živená vánoční kila mít rychle dole,“ vysvětlovala Kuchařová, která prozradila i svůj recept na rychlé hubnutí.

„Zaručené kombo je trénink, vegan strava a tělové bandáže. Mají skvělý efekt,“ prozradila Super.cz modelka, která se nechala vyfotit tak, jak ji příroda stvořila, právě po bandáži, při které byla zamotaná jako larva a po ní si připadala jako vysekaný motýl.

Reklama

Další články

Načítám