Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnou Miss World 2006 Taťánu Kuchařovou (36) vídáme od rozvodu s Ondřejem Brzobohatým (41) ve společnosti bez mužského doprovodu. Při velkolepé víkendové události ale bylo vše jinak. Modelka dorazila na Ples jako Brno s charismatickým brunetem a strhla se velká mela.

Všichni si hned štěbetali, zdali je blonďatá kráska opět zadaná. „Ježiš, to je strašná záhada. Je to můj učitel tance Michael Petr. Já chodím kousíček od místa, kde bydlím trénovat, poctivě oprašuji kroky. Známe se už z loňského plesu, tančili jsme spolu. Pojí nás láska k Americe, kde jsme oba dva žili, a láska k tanci,“ smála se Táňa během rozhovoru pro Super.cz.

„Omlouvám se, ale jsem také tajný milionář,“ vtipkoval Michael, který se přidal do našeho rozhovoru. „O tom teda nevím, a to mě teda hlavně vůbec nezajímá,“ smála se modelka, která tak celou situaci ohledně jejího možného nového vztahu vysvětlila.

Na luxusní ples v Brně modelka zvolila barvu šatů, o které se domnívala, že žádná jiná žena ji mít nebude. „Já jsem si říkala, že v této barvě tady nikdo nikdy nebyl a ani nikdy nebude. Riskla jsem to, i když pro blondýnky žlutá… ale cítím se v tom krásně. Je to róba hodná vídeňského plesu. Moc děkuji Natali Ruden, my jsme se inspirovaly šampaňským, protože obě milujeme bubliny. Jsou to takové popelkovské šaty.“

Táňa si nemůže na nic stěžovat, jak nám v závěru rozhovoru prozradila, daří se jí ve všem. „Mám se báječně, měla jsem krásné Vánoce, chalupařila jsem, dva týdny jsem nevylezla z tepláků. Pak jsem lyžovala v Rakousku. Teď už zase pracuji. Za dva týdny letím do Hamburku fotit svou novou kolekci. Doufám, že mi bude, ale od prvního po Vánocích zase hubnu,“ doplnila Taťána Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám