Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno tomu bylo 17 let, co se Taťána Kuchařová (36) stala Miss World a získala tak titul nejkrásnější dívky světa roku 2006. Charismatická blondýnka opět ukázala, že stále vypadá skvěle a svým lookem dokáže zaujmout.

Na veřejnosti se objevila v retro oblečku, ve kterém připomínala panenku Barbie. „Mnoho klientek mi chválilo šaty a říkaly mi, že měly přesně takové, jen v oranžové barvě, se zipem na zádech, které strašně kousaly. Ty moje trochu taky,“ řekla Táňa se smíchem Super.cz.

Modelka tento retro kousek nevynesla jen tak. Její nadace Krása pomoci uspořádala Tančírnu pro všechny generace na Občanské plovárně. Tedy v místě, kam mnoho z přítomných chodilo zamlada. Proto se letošní ročník nesl v duchu šedesátých let.

„Oslavili jsme Mezinárodní den seniorů, důstojného stáří a mezigenerační solidarity. Čeká mě také vystoupení v Senátu Parlamentu ČR, jako jednu z řečníků ohledně úmluvy proti násilí, které se týká i obětí z řad seniorů,“ připomněla Kuchařová, čím se v rámci nadace zabývá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám