Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Krajčo (46) a jeho tanečnice Dominika Rošková zatančili ve StarDance hodně povedený jive, za který od poroty získali krásných 26 bodů. Zaujaly také sexy šaty Dominiky Roškové. V outfitu z řetízků vynikla její svůdná postava, což nemohlo uniknout ani zraku Marka Ebena (66), jenž Dominičin model okomentoval s humorem sobě vlastním.

„Dominika má krásné šaty, které jsou nejen vidět, ale také slyšet, když je ticho. Dominika je taková velká vánoční rolnička, je to něco, čím můžete překvapit manželku na Štědrý večer a ona vám pak taky vycinká,“ žertoval Eben v přímém přenosu.

A reakce porotce Zdeňka Chlopčíka na sebe nenechala dlouho čekat. „Já nevím, co by mi manželka řekla, kdybych si takový dáreček přitáhl domů pod vánoční stromeček,“ zamyslel se, než byl Richardem Genzerem ujištěn, že měl Eben na mysli určitě jen ty šatičky, nikoliv i tanečnici.

Jive se Krajčovi a Roškové každopádně povedl na jedničku. „Tancovat to na zahradě, tak si myslím, že se i krtek přestěhuje,“ okomentoval energický tanec trefně Richard Genzer. „Tak se tančí jive v Ostravě,“ dodal Chlopčík.

Reklama

Další články

Načítám