Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po slavnostním přímém přenosu StarDance následoval večírek v centru Prahy plný hvězd. Party si nenechali ujít nejen letošní soutěžící, ale ani účastníci z minulých řad. Z pražského Výstaviště odjeli rovnou do víru velkoměsta.

Důvod k oslavám měl během sobotní noci herec a zpěvák Richard Krajčo (46). Se svou tanečnicí Dominikou Roškovou postoupil do dalšího kola, a tak svůj úspěch vyrazil oslavit. Na party nechyběla ani jeho manželka Karin a kufřík luxusní značky, který má frontman skupiny Kryštof vždy u sebe. Manželský pár se skvěle bavil, stejně jako dvojice Petr Čadek a Jitka Čvančarová (46).

Ti dorazili na party ruku v ruce a bývalý tanečník StarDance svou rozesmátou ženu, která byla ve skvělé náladě, za sebou táhnul. Úsměv na rtech měla během večera i Jitka Schneiderová, která i v nočních hodinách zvládla běhat po dlažbě na jehlových podpatcích a byla stále za dámu.

Poněkud společensky unaven byl vypadlý David Prachař (65), který si čekání na taxi kolem třetí hodiny ranní krátil opřený o zeď a lehce podřimoval. Kdo další se na mejdanu hvězd objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám