Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) dnes slaví už sedmatřicáté narozeniny. Společně se svým letitým parťákem Reyem Korantengem se za moderátorským pultíkem hlavní zpravodajské relace Novy objevuje s přestávkami vyplněnými mateřskými pauzami dlouhých šestnáct let.

Od té doby se pravidelně umisťovala na předních příčkách televizních anket a stala se jednou z nejoblíbenějších tváří Novy. Dnes už si Televizní noviny bez úsměvu Lucie vůbec neumíme představit.

Jak je patrné z fotek, které vznikly v prvních letech Lucčiny moderátorské kariéry, blonďatou krásku s širokým úsměvem snad vůbec nepoznamenal zub času. Dvojnásobná maminka samozřejmě vyzrála v půvabnou dámu, ale jinak nevidíme na starších momentkách snad žádný rozdíl.

Tehdy Lucie chodila s golfistou Alanem Babickým, zatímco dnes je jejím životním partnerem o dost mladší sporťák Michal Hrdlička. Sexy vnady, nakažlivý úsměv a blond vlasy ale Lucii Borhyové zůstaly dodnes...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám