Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) se chce usadit. Sice má ještě před sebou dlouhou kariéru modelky a chce prorazit i jako zpěvačka, připustila ovšem, že čas od času myslí i na miminko.

„Děti miluju. To víte, jsem neuvěřitelně moc zamilovaná, takže hormony se čas od času vzbouří a podobné myšlenky mě pak napadají,“ svěřila se mladá kráska, která žije s podnikatelem Mirkem Ciprou. Dobře si ale uvědomuje, že o jak velký závazek by se jednalo. „Děti chci, ale vím, že by to bylo trochu brzy. Chci se zatím věnovat jiným věcem,“ vysvětlila Válková.

Ta se před několika měsíci vrhla na dráhu cvičenky aerobicu, což nedopadlo dost dobře. Po několika měsíční dřině a začlenění do Aquila Wellness Teamu, s nímž chtěla soutěžit na mistrovství se musela svého snu vzdát. „Mám problémy s kyčlemi, nemůžu tvrdě doskakovat nebo třeba dělat dřepy. A to je přesně to, čeho je v tomhle sportu nejvíc. Přestože mě to strašně bavilo, nezbývá mi už nic víc, než team podporovat fanděním, ale na kariéře zpěvačky můžu pracovat nadále,“ vysvětlila Válková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám