Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Milan Peroutka (34) je zamilovaný až po uši do svého partnera Dominika, s nímž v červenci vstoupil do registrovaného partnerství. Se svou láskou si užívá každou volnou chvilku a sem tam se fanouškům pochlubí i nějakými těmi střípky ze soukromí.

O víkendu si například užívali stále ještě letní teploty na ranči v Česticích, kde si dopřávali procházku ve společnosti přítulných koníků. Peroutka i jeho partner Dominik mají zvířata moc rádi. Koně sice nemají, ale doma jim dělá radost francouzský buldoček.

„Je to pořádný živel,“ řekl Super.cz nedávno Peroutka, jenž si tak na zvířatech může nacvičovat rodičovství.

„Posílám kus té pohody i vám a přeji krásný víkend s babím létem. Odpočíváte? Pracujete? Potkáváte staré známé? Čtete si? Děláte na zahradě? Pečete? Hlasujete pro Perutě v hitparádě?“ snažil se s úsměvem vydolovat nějaké ty hlasy pro svou kapelu.

Na mysli měl hlavně novou píseň V bouři, která odráží zpěvákovy pocity s prožíváním potlačované lásky. Klip vznikal nadvakrát, kdy druhá verze je ta pravdivá, odrážející jeho životní přiznání. Natáčení se zúčastnil také jeho partner Dominik.

„Věděl jsem, jaká má být pointa klipu. Že chci po všech těch dotecích konečně chytnout tu správnou ruku,“ prozradil spokojený zpěvák, jenž se konečně cítí sám sebou a nebojí se o svých pocitech mluvit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám