Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to dva měsíce, co Milan Peroutka (34) uzavřel registrované partnerství. O svém vztahu zpěvák poslední rok sice mluvil, ale podrobnosti držel pod pokličkou. Od července se však s fanoušky dělí o ty nejhezčí životní chvíle. Ze svých pocitů před coming outem se nyní vyzpíval v novém songu, ke kterému už stihnul natočil i videoklip.

Obsadit do něj neváhal také svého muže Dominika Roubínka. Nová píseň kapely Perutě s názvem V bouři odráží zpěvákovy pocity s prožíváním potlačované lásky. Klip vznikal nadvakrát, kdy druhá verze je ta pravdivá, odrážející jeho životní přiznání. První verzi klipu světlo světa neuvidí. „Rozhodl jsem se ho přetočit. Když jsme ho natočili a já si ho pustil, říkal jsem si: Sakra, ta písnička je ale o něčem jiném. Je o potlačené lásce i o vzdoru vůči společnosti. A vizuální stránka té písničky by to přece měla odrážet," prozradil zpěvák s tím, že vše nakonec překopal.

„Chtěl jsem tím klipem říct, že přesně tohle já řeším. A tak jsem natočil nový a ten starý dal pryč. Teď jsou v něm teprve ty pocity, o kterých písnička je. Jsem rád, že jsem ho přetočil,“ svěřil se Milan Peroutka s tím, že jsou v klipu i poměrně erotické záběry znázorňující hledání lásky.

Černobílé záběry jsou tak poskládané z něžných dotyků a do scén obsadil zpěvák své kamarády. Natáčení se zúčastnil také jeho partner Dominik, po jehož boku se Milan Peroutka od července objevuje i ve společnosti. „Věděl jsem, jaká má být pointa klipu. Že chci po všech těch dotecích konečně chytnout tu správnou ruku,“ svěřil se Milan Peroutka, který je rád, že na natáčení kývnul i jeho muž.

„Bylo to poprvé, co Domča absolvoval podobné natáčení. Jsem opravdu šťastný, že do toho šel a rozhodnul se jít před kameru. Díky tomu, ho mám zvěčněného ve svém videoklipovém návratu,“ svěřil se Super.cz Milan Peroutka, který poté, co mu hackeři smazali účet na Youtube nebyl na platformě aktivní.

„Teď ho právě s premiérou nového klipu znovu obnovuji,“ dodal Milan Peroutka, který klip točil pod taktovkou Tomáše Vorla a kameramana Martina Doležala. Léto měl tudíž zpěvák pracovní a vedle nové tvorby a koncertování během prázdnin točil na Slovensku seriál Nemocnice a aktuálně zkouší v Divadle Broadway muzikál Trója.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám