Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Peroutka (34) na sebe v poslední době strhl velkou pozornost tím, že přiznal, že se mu líbí kluci a že se svým přítelem uzavřel registrované partnerství. Na zkoušce jeho nové hry v pražském Divadle Metro, komedie Zlatíčka, která je o rodičovství, nás zajímalo, zda partneři přemýšlejí i o dětech.

Bavili se třeba o tom, kolik bych chtěli mít potomků? „To nevím, zatím máme pejska. Zkoušíme to na něm. Máme francouzského buldočka, který je pořádný živel,“ smál se zpěvák během rozhovoru pro Super.cz.

Ve zmíněné hře po Milanově boku uvidíme například Sabinu Laurinovou (52) nebo Michaelu Badinkovou (45). „Kostymérka říkala, že je to prý nejnáročnější představení, co kdy dělala, a já podle prvních korepetic mohu říct, že pro mě asi nejnáročnější zpívání.“

Zpěvák také nedávno vydal klip k písni V bouři, kde si zahrál i jeho manžel. Klip je tak trochu odpovědí na celý ten poprask ohledně jeho registrovaného partnerství. „Pro mě je to nejsmysluplnější forma toho, jak se vyjádřit. Jak líp se vyjádřit, když ta písnička umí předat emoce... Asi je hlubší než ostatní moje tvorba a reakce na něj jsou hezký. Na klipu je také vidět, že nebyl za korunu padesát,“ dodal Peroutka.

Reklama

Další články

Načítám