Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny vyšlo na povrch, že útok moukou na Jana Bendiga (30) na Českém slavíkovi byl dle vyjádření policie zinscenován a zpěvákovi hrozí pokuta.

„Kriminalisté celý incident na Českém slavíkovi prověřili a detektivové z odboru extremismu a terorismu zjistili, že oba účastníci se na celé události domluvili, a z tohoto důvodu nebyl spáchán žádný trestný čin a celý případ byl odložen. Oba jsou ale podezřelí z přestupku křivého vysvětlení a bude to předáno příslušnému správnímu orgánu k prošetření, kdy jim hrozí pokuta až 50 tisíc korun,“ řekl pořadu Showtime mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Sám Jan Bendig se k celé věci po krátké odmlce poprvé, ale pouze okrajově vyjádřil.

„Vím, že spousta z vás čeká na vyjádření ke kauze, která vám určitě nemůže uniknout. Nebojte, nedělám mrtvého brouka a ani ho dělat nechci. Vždy jsem s vámi mluvil otevřeně, a tak tomu bude i tentokrát. Život není jen o příjemných momentech, ale i o těch, ve kterých vám není úplně hej. Ale je potřeba se k nim postavit čelem,“ svěřil se Jan Bendig na sociálních sítích s tím, že se dopis od policie zřejmě zatoulal někde na cestě k němu.

„Bohužel doposud nemám vyjádření od Policie ČR, i když ho prý už odeslala poštou. Ani dnes, po několika dnech do schránky nedorazilo. Prý to může ještě trvat několik dní. Jakmile ho budu mít, tak vám k tomu něco napíšu. Ať už je váš názor jakýkoliv a můj na tuto kauzu též, tak mě mrzí, jak se nafoukla a co se děje,“ dodal oblíbený zpěvák, na jehož detailnější vyjádření si tak budou muset lidé ještě nějakou chvíli počkat.

Reklama

Další články

Načítám