Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českým showbyznysem opět hýbe kauza kolem zpěváka Jana Bendiga (30), který byl před vstupem na červený koberec Českého slavíka posypán moukou.

„Furt nenalézám ty správný slova, co k tomu říct. Mrzí mě to. Opravdu moc. To, že celej život musím stále určité lidi přesvědčovat o tom, ať mě neházejí do jednoho pytle a nekoukají na mě skrz prsty, je už někdy psychicky fakt unavující. Nebudu lhát, ale včera mě to chvíli po tom incidentu totálně zlomilo a nevěděl jsem, co si mám myslet a co dělám špatně… Furt se ptám proč? Snažím se makat, chci být vždy na každého slušný a být inspirací pro ostatní… Ale pak se objeví někdo jako ‚tento‘… ani nevím, jak ho nazvat… a zase mi ukáže, že se prostě vždycky najde někdo, kdo vám to zkazí a zasáhne vás u srdce…,“ uvedl tehdy zpěvák po incidentu, kterým se začala zabývat policie.

Ač zpěvák odmítá, že by šlo o domluvený čin, policie mluví jinak. „Kriminalisté celý incident na Českém slavíkovi prověřili a detektivové z odboru extremismu a terorismu zjistili, že oba účastníci se na celé události domluvili, a z tohoto důvodu nebyl spáchán žádný trestný čin a celý případ byl odložen. Oba jsou ale podezřelí z přestupku křivého vysvětlení a bude to předáno příslušnému správnímu orgánu k prošetření, kdy jim hrozí pokuta až 50 tisíc korun,“ řekl pořadu Showtime mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Vyjádření policie se dostalo i na televizi Nova, pod jejíž záštitou Český slavík už několikátý rok probíhal. Jak se k celé situaci televize staví?

„Pokud se potvrdí, že incident byl zinscenován, jsme zklamáni, že někdo využil předávání cen Český slavík, který je již více než 60 let oslavou české hudební scény, ke svému vlastnímu zviditelnění. Také je nám velmi líto, že zpěvák, kterému jsme dokonce dali příležitost vystoupit v programu živého přenosu, uvrhl negativní světlo na celý galavečer,“ řekl Super.cz PR manažer Daniel Maršalík.

Reklama

Další články

Načítám