Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na radikální proměny herců, tak jak je tomu v Hollywoodu, u nás příliš zvyklí nejsme. Jsou odvážlivci, kteří jsou ochotni kvůli roli změnit barvu vlasů, do viditelného hubnutí či tloustnutí se u nás ale nikdo moc nepouští.

Představitel hlavní role nového kriminálního seriálu Metoda Markovič tu odvahu našel. Herec a dabér Petr Lněnička ztvárnil před kamerou Jiřího Markoviče, jednoho z nejznámějších vyšetřovatelů naší historie. Kvůli roli pořádně nabral.

„Beru to jako součást práce, byl to požadavek pana režiséra, který se mi zdál, že má hlavu a patu. Nevyzkoušel jsem si to nikdy předtím, hodilo se mi to k tomu, tak jsem to prostě vyzkoušel,“ svěřil se Super.cz herec, který nabral deset kilo.

„Jedl jsem všechno, kdy jsem chtěl, pil jsem do toho pivo, kdy to šlo, šlo to celkem rychle nahoru, není to moc problém. Problém bylo, že už jsem nevěděl, co jíst,“ řekl herec na slavnostním uvedení seriálu

„K dnešnímu dni mám zase těch deset kilo, od chvíle, kdy jsem byl nejvíc, zase dole. Od skončení natáčení uběhlo tři čtvrtě roku, šlo to trošku hůř,“ prozradil Petr Lněnička, který se změn nebojí. „Ve filmu Indián a sestřička jsem měl chvíli dredy a pak jsem byl úplně dohola,“ řekl herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám