Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostním uvedení nového kriminálního seriálu Metoda Markovič se to známými tvářemi jen hemžilo. Premiéru si v kině Lucerna nenechaly ujít nejen hlavní hvězdy nového seriálu z dílny Voyo, ale ani ti, kteří se pravidelně objevují na obrazovkách televize Nova v jiných pořadech.

Na promítání šestidílné série mapující příběh jednoho z nejznámějších vyšetřovatelů naší historie Jiřího Markoviče sice nebyl daný dress code, řada známých tváří ale přípravu na promítání a následný večírek rozhodně nepodcenila.

Nejpoutavější model večera oblékla Leona Skleničková, známá ze seriálu Sex O’Clock nebo z pohádky Krakonošovo tajemství. Půvabná herečka dorazila v černém modelu s rafinovaně odhalenými zády. Nepřehlédnutelná byla také misska Natálie Kotková (30). Také ona vsadila pro tento večer na odhalená záda a na promítání dorazila v originálním kompletu jako chytrá horákyně.

Na mini šaty vsadila reportérka Snídaně s Novou a královna krásy z roku 2018 Iveta Maurerová. Blondýnka, která nedávno prozradila, že už pár měsíců randí s americkou hvězdou a světoznámou zpěvačkou LP, nedorazila sama. Na premiéře jí dělal doprovod Marsell Bendig.

Oblek ve světlých barvách pro slavnostní večer oblékl zpěvák Milan Peroutka (34), který si pod sako nevzal košili a pozornost tak poutal odhalenou hrudí. Do kina Lucerna se pak dostavil v doprovodu svého partnera Dominika. Kdo další se na uvedení nového seriálu objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám