Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani zlomenina v oblasti chodidla nezabrání Victorii Beckham (50), aby byla vždy a všude ‚posh‘ neboli nóbl, což je její přezdívka už z dob Spice girls. Britská zpěvačka a návrhářka si nedávno způsobila frakturu nohy, když nešťastně upadla při cvičení. V týdnu za pomoci berlí zavítala do jedné londýnské restaurace, a přestože zvolila na své poměry velice sportovní outfit, lodičky na podpatku nemohly chybět. Respektive jedna lodička, na druhé noze měla ortézu. Podobně je na tom i nyní během svého pobytu v Paříži na tamním týdnu módy.

Victoria si přivodila zranění chodidla na svatého Valentýna během svého ranního tréninku v domácí posilovně. Se svými 32 miliony sledujícími se podělila o snímek své nohy, na které měla pytlík s ledem. „Můj šťastný Valentýn. Pád v posilovně!!!!!“ připsala Victoria ke snímku. Její manžel David ji následně neopomněl popíchnout, když snímek okomentoval: „Takhle velký máš palec u nohy? Páni. Toho jsem si nikdy předtím nevšiml.“ Pár je ovšem známý tím, že si ze sebe na sociálních sítích často dělá legraci.

Podle informací deníku The Sun navíc Victorii ‚zdrtil‘ rozchod jejího syna Romea s modelkou Miou Regan, s níž strávil s menší přestávkou pět let. Beckhamovi si prý Miu velice oblíbili a považovali ji za člena rodiny. Victoria prý dokonce doufala, že jejich láska skončí svatbou.

„Victoria byla velkou fanynkou Mii a doufala, že to dopadne tak, že se vezmou. Jak je známo, snažila se vytvořit velkou rodinnou značku podobně jako Kardashianky. Ale nemůže mít pod kontrolou kroky svých dětí, ač by si to moc přála,“ dodal zdroj pro The Sun.

Související témata:
Fraktura

Reklama

Další články

Načítám