Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vztahové krizi mezi Romeem Beckhamem a Miou Regan se už nějaký čas hovořilo, mladý fotbalista Mie rovněž nepopřál veřejně na sociálních sítích na svátek svatého Valentýna tak, jak to většina slavných párů ráda dělává. A před pár dny pár skutečně potvrdil, že se spolu rozešli. Na dívky ale Romeo očividně nezanevřel, zaujala jej například australská modelka Liv Grivas.

Podle britského Daily Mailu mělo u Beckhama a Regan dojít k vážné výměně názorů, načež se měla Mia odstěhovat z jejich společné domácnosti. „Cesty Mooch a mé se po pěti láskyplných letech rozešly. Stále k sobě chováme velký respekt a navždy nás bude pojit přátelství,“ napsal Romeo v neděli na svůj Instagram. Podobně se vyjádřila i Mia na svém profilu.

Půvabnou brunetku ze Sydney, která mnohým připomíná herečku Emmu Watson – Hermionu z Harryho Pottera –, jen na Instagramu sleduje 407 tisíc lidí. Modelka je zároveň zakladatelkou značky Elaai specializující se na plavky. Romeo, který kope za tým svého otce Davida, za Inter Miami, lajkoval u Liv na profilu spoustu fotografií a není pochyb o tom, že má skvělý vkus.

K rozchodu s Miou ovšem již jednou došlo, v létě 2022, a to převážně kvůli tomu, že se Romeo chtěl soustředit na svou fotbalovou kariéru. Dlouho bez sebe ovšem nevydrželi, a tak je možné, že není všem dnům konec a s modelkou, kterou údajně měli v lásce i Romeovi slavní rodiče, to dá opět dohromady.

Reklama

Další články

Načítám