Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Čvančarová (46) se stala před nějakou dobou obětí internetového podvodu. Byla totiž tváří smyšlené zpovědi, ve které své fanoušky nabádá, aby si koupili zázračné pilulky, po kterých jako mávnutím proutku a bez namáhání zhubnete.

Avšak šlo o naprostou lež a zneužití jména herečky, která se po nějaké době k celé věci opět vyjádřila.

„Prosím, jen pro jistotu po čase opět info. Nikdy, opakuji, nikdy bych nepropagovala nějaké nesmyslné kapky nebo jiné hovadiny na hubnutí! Cokoli takového s mým jménem nebo mnou, mou uměle vytvořenou fotografií je podvod a lež,“ uvedla Jitka Čvančarová na sociálních sítích s tím, že ani právníci jí s tímto případem nedokázali pomoc.

„Žádný právník s tím nedokáže nic udělat! Tak to je. Nejde to sprovodit ze světa a je mi to líto. Ale je to tak evidentní, na první pohled zjevný podvod, že by snad nikoho nenapadlo, že je to real,“ dodala herečka, která není jedinou obětí. Internetový podvod řešila také Monika Absolonová (47) nebo Ewa Farna (30).

Reklama

Další články

Načítám