Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Písařovicová (45) téměř od začátku vztahu s Ondřejem Brzobohatým (41) čelí útokům na svého manžela kvůli převlékání za ženu, tedy zálibě v Drag Queen, ke které se Ondřej pod nátlakem přiznal.

Jak to zvládá? Jak se srovnala s tím, že k odhalení došlo? „Na začátku nepřemýšlíš, co ti který krok přinese. Máš pocit, že jsi hrozně silná. Pak začnou přicházet jednotlivé informace, občas zabrousíš do komentářů a zjistíš, že se tvůj názor nepotkává s názorem jiných lidí. Ale co, nějakým způsobem to prošlo. Jdeme dál,“ řekla Super.cz Daniela.

„Pro mě bylo podstatný, jestli tím někomu ubližuje nebo ne. A vzhledem k tomu, že to dělá pro legraci, pro pobavení, nikomu neubližuje, tak co bych měla zkoumat, řešit. Je to jeho součást, baví ho to,“ vysvětlila Písařovicová na křtu nové knihy TMBK, kterou s Ondřejem pokřtili.

Právě koláž jejich svatebního dne, kdy TMBK převlékl Ondřeje do dámských svatebních šatů, byla velmi populární.

„Samozřejmě mi to vtipný přijde: Kdybychom se tomu nezasmáli, tak tady nemáme co dělat a nekývli bychom na nabídku pokřtít mu knížku. Je důležité si ze sebe umět dělat legraci,“ vysvětluje Daniela.

Jejich koláž ze svatby měla prý vtipnou dohru. „Bylo dobrý, že módní návrhářka, která ty šaty vytvořila, si nejdřív vůbec nevšimla, že Ondra je v těch šatech taky. Volala mi, že TMBK přesdílel naši svatební fotku. A já na to, ale lehce upravenou… Někdo si toho ani nevšiml, připadalo jim to úplně přirozený,“ směje se Písařovicová.

Jako novomanželka se cítí krásně. „Před padesátkou se udat? Přijde mi to jako majstrštyk. Poprvé si zkouším slovo manžel, jak to zní a že se to děje mně. Jinak je vztah pořád stejný,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám