Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v září si vzal Ondřej Brzobohatý (41) za manželku Danielu Písařovicovou (45). Pro muzikanta to byla třetí svatba, Daniela měla svoji premiéru. „Užíváme si to, je to pocit sounáležitosti, kdy jsme ve všem spolu a teď i v bacilu, co jsme společně chytli,“ řekl Super.cz Ondřej Brzobohatý.

Šel do třetího manželství se zkušenostmi a jasnou představou, co opakovat nesmí? „Člověk si říká, že je zkušený, ale je nezkušený navždy. A když si myslíš, že jsi zkušený, tak se stane něco, co tě z toho omylu vyvede. To je na tom to nejhezčí. Obecně v životě mít pocit, že máš na život patent, by byl průšvih. Objevovat nové věci mě moc baví,“ vysvětluje Brzobohatý.

„Před padesátkou se udat? Přijde mi to jako majstrštyk. Poprvé si zkouším slovo manžel, jak to zní a že se to děje mně. Jinak je vztah pořád stejný,“ upřesnila vtipně Daniela.

Zároveň vyvrátili informace o tom, že by Daniela promluvila v médiích o plánované adopci. „Nebylo to vyjádření Daniely. Bylo to vytržené z kontextu z nějakého rozhovoru, který dala na křtu knížky o adopci, kterou pokřtila. Nikdy se sama k tomu veřejně nevyjádřila,“ dodal rázně muzikant.

Reklama

Další články

Načítám