Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k nejkrásnějším českým moderátorkám a se svými 182 centimetry bezesporu i k těm nejvyšším. Dnes slaví narozeniny a nutno říct, že 45 let by Daniele Písařovicové (45) hádal asi málokdo. Za sebou má náročný rok plný změn a při pohledu na její věčně rozzářený úsměv lze předpokládat, že jí určitě prospěly!

Už když se loni poprvé objevila ve společnosti s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41), stala se objektem nenávisti fanoušků jeho exmanželky, Miss World 2006 Taťány Kuchařové (36), se kterou se dle svých slov rozváděl už od srpna roku 2021. Pochopitelně se vyrojily spekulace, zda s koncem jejich vztahu má Daniela něco společného, což tehdy Ondřej razantně popřel. V rámci rozvodové bitvy na Brzobohatého navíc prasklo, že se v soukromí rád převléká za ženu.

Na zamilovaný pár se snesla obrovská vlna kritiky a posměchu, těžkou zkoušku ale ustáli a ani ne měsíc poté už se Daniele na prsteníčku třpytil „podezřelý“ šperk. Dvojice zásnuby potvrdila a rozhodně nepatřila k těm, ktěří svatbu nestihnou do roka a do dne. Vzali se už v září, a to v Itálii jen ve společnosti hrstky nejbližších. Od té doby užívá Daniela i nové příjmení.

Jen měsíc poté šokovala dalším rozhodnutím, ukončila spolupráci s internetovou televizí DVTV. Jako důvod tehdy uvedla, že toho na ni bylo poslední dobou moc a potřebuje být více doma. Konec prý ale není definitivní, podle slov spolumajitele a moderátora Martina Veselovského bude s televizí i nadále v menší míře spolupracovat.

Nezbývá než se připojit ke gratulantům a Daniele popřát spoustu dalších odvážných rozhodnutí správným směrem.

Reklama

Další články

Načítám