Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Brzobohatý (41) se oženil s moderátorkou Danielou Písařovicovou (45). A hned si udělal legraci ze své záliby v drag queen, tedy převlékání do ženských šatů.

„Stačí si střihnout se snoubenkou o to, kdo z vás bude mít nakonec svatební šaty, mít větší trpělivost s místními úřady, schopného a zkušeného koordinátora, odháněče dešťových mraků, starší sestru s prořízlou italskou pusou a vše frčí jako nová Vespa,“ popsal veselku v Itálii s úsměvem Brzobohatý.

Legraci si z něj ostatně udělal i autor vtipných satirických koláží Tomáš Břínek alias TMBK, který vytvořil koláž novomanželů ve svatebních šatech. „Gratuluji,“ vtipkoval u fotky Ondřeje ve stejných šatech, jaké má Daniela, jen s motýlkem u krku.

Ovšem ne každému to přišlo vtipné. Do známého satirika a jeho vtipu na téma ženských šatů se pustily modelka Aneta Vignerová (36) a herečka Marie Doležalová (37), která je divákům známá také jako vítězka StarDance z roku 2015.

Koláž od TMBK vzbudila rozruch.

„Tohle mi přijde absolutně zbytečný,“ nelíbila se koláž Anetě Vignerové. „To je zdvojený, vzhledem k tomu, že to Ondřej použil už jako fór sám na sebe v postu, tak tohle už je jen přihřívání polívčičky,“ přidala se Doležalová.

Obě dámy to ovšem v komentářích pěkně schytaly. Hlavně Aneta Vignerová, jež byla nedávno také terčem vtipů v souvislosti s milostným trojúhelníkem Vignerová-Kolečko-Nesvačilová. Když si ale TMBK vystřelil z její sokyně Nesvačilové, tak se jí to paradoxně líbilo.

„Že jo? Lepší prdel by byla svatební fotka, kde má manžel pořezanou ruku od milenky a na ní snubní prsten,“ reagoval na Anetu jeden z komentářů. „Sám si dělal legraci, že si museli střihnout, kdo si vezme šaty, takže myslím, že to Ondřejovi žíly netrhá,“ přidal se další. A reakce na Doležalovou? „Přihřívaná polívčička je právě ta nejlepší,“ napsal jí jeden z komentujících.

Reklama

Další články

Načítám