Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si kauzu z Českého slavíka, kdy Jana Bendiga (30) před vstupem na červeném koberci posypal mladík moukou? O tom, že by šlo o reklamní tah a upozornění na sebe, nechtěl Bendig ani slyšet. Policie ale mluví jinak.

„Kriminalisté celý incident na Českém slavíkovi prověřili a detektivové z odboru extremismu a terorismu zjistili, že oba účastníci se na celé události domluvili a z tohoto důvodu nebyl spáchán žádný trestný čin a celý případ byl odložen. Oba jsou ale podezřelí z přestupku křivého vysvětlení a bude to předáno příslušnému správnímu orgánu k prošetření, kdy jim hrozí pokuta až 50 tisíc korun,“ řekl primáckému pořadu Showtime Richard Hrdina, mluvčí pražské policie.

Manažer a partner Bendiga Lukáš Rejmon se k tomu, že jeho přítel podle policie lhal, nechtěl vyjádřit. „Já nemám žádný informace a teď mi říkáte novinku, tak se omlouvám,“ dodal Rejmon.

„Furt nenalézám ty správný slova, co k tomu říct. Mrzí mě to. Opravdu moc. To, že celej život musím stále určité lidi přesvědčovat o tom, ať mě neházejí do jednoho pytle a nekoukají na mě skrz prsty, je už někdy psychicky fakt unavující. Nebudu lhát, ale včera mě to chvíli po tom incidentu totálně zlomilo a nevěděl jsem, co si mám myslet a co dělám špatně… Furt se ptám „proč“ ? Snažím se makat, chci být vždy na každého slušný a být inspirací pro ostatní… Ale pak se objeví někdo jako ‚tento‘…ani nevím, jak ho nazvat…a zase mi ukáže, že se prostě vždycky najde někdo, kdo vám to zkazí a zasáhne vás u srdce…,“ uvedl tehdy po incidentu Bendig.

Kauza neunikla jeho kolegům ze šoubyznysu, kteří ho veřejně podpořili, mezi nimi Lucie Bílá, Dagmar Havlová, Jitka Čvančarová a mnoho dalších.

Reklama

Další články

Načítám