Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zendaya (27) svým posledním outfitem a hlavně svým podle mnohých nezdravě vyhublým vzhledem vzbudila velké pozdvižení. Lidé mají strach o to, jestli herečka vůbec něco jí. V poslední době poslouchá jednu kritiku za druhou.

Zendaya byla ještě donedávna považována za velmi dobře oblékanou umělkyni a většina jejích outfitů budila na společenských akcích senzace. V poslední době ale jako by se ona nebo její stylista snažily až o příliš velké extrémy, a lidé na ně nereagují zrovna pozitivně. S pochvalou se nesetkalo ani brnění, ani model, který lidé přirovnávali k napůl zapnuté plínce. A jako by to nestačilo, teď k sobě herečka, modelka, tanečnice a zpěvačka svým modelem opět přitáhla velkou pozornost.

Zendaya, jejíž původ je mixem afroamerických, německých a skotských kořenů, si vyšla na akci Essence Black Women In Hollywood do Academy Museum Of Motion Pictures v Los Angeles. Na společenskou událost si oblékla vybledlé džíny, střevíčky na vysokém podpatku, stahující korzet a lesklý kovový obojek, který zřejmě odkazoval k africkým kmenovým doplňkům. Lidé její outfit považují za naprostý krok vedle, navíc mají pocit, že umělkyně je až extrémně štíhlá.

„Promiňte, normálně vypadá krásně ve většině oblečení, ale tady vypadá jako panáček s hlavou jako u lízátka ! Ne, prostě ne“, nebo „Vypadá jako by jí bylo dvanáct a měla obojek pro psa“, či „Nikdy předtím jsem ji neviděla vypadat tak nevkusně. Jsem pro štíhlost, ale ona je kost a kůže s nějakými ozdobami“, a třeba i „Obrovská hlava a pod ní jen kůže a kosti“, to jsou jen některé z desítek komentářů, které si Zendaya za svůj outfit vysloužila.

Ona samotná je ale zřejmě na své modely hrdá, o čemž svědčí i to, že se na červeném koberci nechává vyfotit se svým stylistou Lawem Roachem, se kterým spolupracuje už mnoho let. I na jeho oblečení je vidět, že vyznává extravaganci.

Reklama

Další články

Načítám