Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velké setkání k jarnímu programovému schématu uspořádala v chladném zimním dni televize Nova. Stačil ale jen zářivý úsměv Lucie Borhyové (46) a všichni tak nějak pookřáli. I když se moderátorka oblékne do černé, u ní tato barva nikdy smutně nevypadá.

S barvami neexperimentovaly na odpoledním setkání ani jiné známé dámy jako herečky Patricie Pagáčová (35), Zlata Adamovská (65), Ha Thanh Špetlíková anebo Hana Holišová (43)Anna Slováčková (28). Flitrovou sukní rozbila čerň Lucie Vondráčková (44), která odvážně obula střevíčky na holé nohy.

Své modely na oficiální akci příliš neřešily Kristýna Hrušínská, která dorazila i s dítětem v kočárku, Veronika Čermák Macková také dala předost pohodlí. To Iva Pazderková (44) si svůj komplet koupila cestou na akci, protože měla pocit, že kombinace legín a svetru by nebyla ta pravá ořechová. „Převlékala a malovala jsem se v autě,“ prozradila Super.cz.

Jak se oblékly další známé dámy, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám