Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu se konal už druhý galavečer bojových sportů Red Face, které jsou tak trochu bizarní. Bojují spolu nejen zápasníci, ale také influenceři, třešničkou na dortu bývají exhibiční klání. Akci si nenechala ujít řada tváří známých hlavně z reality show.

Dress code nebyl udaný, takže jsme byli zvědaví, jak se bývalí účastníci televizních pořadů vyfiknou. Svůj obří silikonový dekolt vystavila v džínových šatech s hodně rozepnutými knoflíčky Eva Feureislová (34) z Vyvolených. Partnerka Pepy Kůrky, bývalého Muže roku a účastníka Survivoru Angie Mangombe se také nenechala zahanbit. V decentních šatech vyrazila přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského, která zaráží podobou s jeho ex Taťánou Makarenko.

Podpořit kolegyni ze Survivoru Žanetu Skružnou, která v kleci bojovala s účastnicí slovenské reality show Farma Dagmar Kubinovou a souboj vyhrála, přišli i její kolegové ze soutěže včetně vítěze Tomáše Weimanna (35) nebo modelky Andrey Bezděkové (29) ve stříbrných "hromnicích".

Jak se oblékli další hosté večera se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám