Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extravagantní modelka a herečka Julia Fox (34) se objevila na pařížském týdnu módy v průsvitném oblečku pokrytém flitry. Z dekoltu a ramen jí trčely dlouhé třpytivé chlupy, na nohou měla průhledné špičaté podpatky a tvář jí zdobily stříbrné flitrové šupiny. Přestože model nezakrýval příliš mnoho, díky svému třpytu rozhodně lacině nepůsobil.

Italsko-americká modelka a herečka tak dorazila na přehlídku Muglerovy podzimní a zimní módy pro letošní rok. Díky originálnímu vzhledu, který překračuje tradiční módní normy, zaujala všechny přítomné. Její outfit, výrazně zdobený a připomínající druhou kůži, vyvolal na přehlídce pozornost. Ještě aby ne, když v jeho zadní části nezbylo na víc než na šev a zcela průhledné flitry.

Muglerova kolekce, která je letos inspirovaná hmyzí tématikou, přináší avantgardní směr a mix barev i materiálů. Cílem je posunout módu do nových a neotřelých dimenzí. Julia Fox svým odvážným výběrem outfitu na akci krásně podtrhla inovativního ducha celé představované kolekce. O Julii je dobře známo, že ráda provokuje a šokuje. To se jí opět povedlo.

Julia Fox začínala sama jako oděvní návrhářka, malířka a fotografka. Jako modelka fotila mimo jiné i pro časopis Playboy, a to přímo v jeho posledním nahém vydání v roce 2015. V roce 2019 se objevila poprvé také na filmovém plátně, a to po boku Adama Sandlera v thrilleru Drahokam. Napsala a zrežírovala také krátký film Fantasy Girls.

Dnes se Julia věnuje především herectví a modelingu. Poslední roky je ale také mámou, a přestože ji sem tam někdo vyfotí v neatraktivní póze nebo s viditelnou celulitidou, jejímu blyštivému pozadí na letošním pařížském Fashion Weeku rozhodně není co vytknout.

Reklama

Další články

Načítám