Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julia Fox se proslavila hlavně svými odvážnými modely, které si z velké většiny navrhuje sama. Teď se objevila na přehlídce, kam dorazila jen v bílém body, které bylo vepředu převázané tak, že modelka vypadala jako dáreček.

Neworský týden módy je v plném proudu, a to by bylo, kdyby se na něm neobjevila milovnice módy Julia Fox. Na přehlídce návrháře Willyho Chavarriiho snad ale zastínila všechny přítomné modelky. Sama totiž přišla ve velmi originálním a samozřejmě také odvážném modelu. Ten sestával z bílého body, které ovšem víc odkrývalo než zahalovalo, zvláštních bílých bot na podpatku, pláště a obřího klobouku, pod nímž připomínala muchomůrku.

V poslední době je to už druhá róba, která hlavně svou barvou připomínala svatební outfit. Nedávno se na jiné společenské akci objevila v dalších originálních šatech. Že by nám Julia Fox chtěla něco oznámit? To, jestli v současné době s někým žije, totiž zatím zůstává tajemstvím.

Modelka, jež v minulosti dostala několik příležitostí i jako herečka, má jedno dítě, tříletého syna Valentina, s bývalým manželem Peterem Artemievem. V roce 2022 pak proslula krátkým románkem s Kanyem Westem, kterého ovšem po rozchodu kritizovala. O své životní cestě napsala i knihu, o svém soukromí ale teď mlčí.

Reklama

Další články

Načítám