Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své oblíbené bizarní modely a extravagantní líčení vyměnila herečka a modelka Julia Fox za přirozenost a dovolenou v Miami se svým synem. Aktuálně si užívá pohodové dny volna s dvouletým Valentinem, jehož počala se svým dnes již exmanželem Peterem Artemievem.

Herečka, která se ještě víc než svými rolemi proslavila románkem s rapperem Kanyem Westem a posléze mimořádně svérázným oblékáním, se tak poprvé předvedla v úplně jiném světle. Jako mamince jí to přitom náramně sluší a mnozí se shodují, že by raději měla propustit svého stylistu a vizážistu a vsadit právě na svůj přirozený půvab.

Mnohým ovšem neuniklo, že postava aktérky ze snímku Drahokam, kde se objevila po boku Adama Sandlera, se přece jen liší od jejích fotek ze sociálních sítí a červeného koberce. Někteří se navíc podle očekávání nezdráhají poukázat na její tělesné partie, které mají podle jejich měřítka k ideálu daleko.

Zatímco někdo používá ostrý slovník a plive kolem sebe jedy, hodně lidí se ztotožňuje s názorem, že by ji tyto neupravované fotografie mohly stát modelingovou kariéru. Julia aktuálně například zdobí obálku britské verze magazínu Cosmopolitan. Padly také dotazy, zda si Julia nenechala upravit pozadí výplněmi a jestli jí někdo zákrok nezpackal.

Ať je tomu, jak chce, nám se herečka v dosud nepoznané roli maminky zamlouvá, a strávený čas dováděním u bazénu se synkem je jistě užitečnější než její záliba v šokování pomocí svého vzezření. Ještě téhož dne večer už se ale Julia opět oblékla do jednoho ze svých nepřehlédnutelných outfitů a vyrazila na party do podniku LPM Restaurant and Bar.

Reklama

Další články

Načítám