Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chystáte se na svatbu a stále nevíte, jaké šaty zvolit? Pánové by možná ocenili šaty, které si na akci oblékla Julia Fox. I když na sňatek v kostele byste v nich, dámy, mohly určitě zapomenout.

Julia Fox si postavila kariéru hlavně na nošení neobvyklých modelů. K tomu, aby se proslavila, jí pomohl krátký románek s Kanyem Westem, teď už je modelka delší dobu in, o svém životě napsala i knihu a zvou ji na různé společenské akce. Všichni byli určitě zvědaví, v jakém outfitu Julia dorazí na honosnou akci Sotheby's Celebrates Visions of America v New Yorku. A dáma, která se experimentování rozhodně nebojí, opět nezklamala.

Přestože ve městě je v současné době jen pár stupňů nad nulou, Julia ve svém modelu dorazila na akci pěšky, aby si ji venku vyfotilo co nejvíce fotografů. Kolemjdoucí se tak museli hodně divit tomu, co se asi stalo té ubohé nevěstě, kterou spatřili. Julia si totiž oblékla variaci na svatební šaty, ve které ale výrazně chyběla celá jejich střední část. Své intimní partie si modelka zakryla jen černými kalhotkami v tanga stylu a jako správná nevěsta přidala i slušivý závoj. Bílé oční stíny pak ještě dotvářely celkovou bizarní image.

Je škoda, že fotografové nemohli fotit přímo během galavečera. Takhle totiž nezjistíme, co si o modelu myslela obávaná redaktorka amerického Vogue Anna Wintour, která byla na akci také přítomná. Sama Julia, která se nedávno pro časopis Interview svěřila i s tím, že když ještě neměla moc peněz, drahé kousky v luxusních obchodech kradla a pak si je doma stříhala, ale opět dokázala to, co chtěla. Získat pozornost a dostat se do médií po celém světě.

Reklama

Další články

Načítám