Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také celebrity slavily příchod nového roku. Zatímco někdo si užíval bujaré veselí, byli i tací, kteří poslední den v roce moc neslaví. A někteří se ani netají tím, že večer zaspí půlnoční přípitek. Všichni ale rádi popřáli svým fanouškům šťastný nový rok.

„Šťastný nový rok 2024, přátelé! Ať to pro nás není jen pouhá fráze, ale skutečný stav bytí. Pokud jsme totiž šťastní, pak v našich osudech, tak složitých a často tolik vzdálených od našich představ, jak by to mělo či mohlo být, neexistuje nic, s čím bychom nebyli srovnaní. Být šťastný znamená přijímat život takový, jaký je, s důvěrou, že se všechno děje s nějakým záměrem, a s vírou v dobré konce,“ napsali na Instagramu Richard Krajčo (46) a jeho žena Karin kteří rok 2024 přivítali v Dubaji.

O poznání klidnější to bylo u Nikol Leitgeb (37). „Posledních několik Silvestrů jsme zaspali a myslím, že ani letos tomu nebude jinak. Pýža už máme. Takže s předstihem šťastnej novej, přátelé. Ať je vám hezky,“ vzkázala všem oblíbená influencerka.

V plavkách slavili na Tenerife nový rok Zuzana Belohorcová (48) s manželem Vlastou a dětmi. „Přejeme vám z celého srdce všechno nejlepší, hlavně zdravíčko, protože to je v životě nejdůležitější,“ ví moc dobře Belohorcová.

To Alice Bendová (50) na Tenerife moc neslavila. „Novoroční pivko. Tak na zdraví. Jednoduše vám přejeme všechno nejlepší do nového roku. Nečekejte žádné pompézní fotky z oslavy Silvestra, my ho neslavíme. Chceme být spolu sami a užívat si klidu. Tak pa a buďte na sebe hodní a ohleduplní,“ nechala se slyšet Bendová.

Krásné přání si pro své fanoušky připravili také hokejista Tomáš Plekanec (41) s tenistkou Lucií Šafářovou (37). „Další rok plný zážitků, smíchu, radosti, cestování, ale i smutku a slz. Bylo tam vše. Vzpomínáme na ty, co už tu nejsou, a radujeme se z růstu a pokroků těch našich zlobidel. Děkuji za vše, za svou úžasnou rodinu, přátele a těším se, co přinese 2024! Ať je ten váš plný radosti a lásky! Ať žijeme v míru a je nám všem dobře,“ napsala na sociální síti Šafářová.

S manželem Davidem Křížkem si letos konec roku užila také moderátorka Lucie Křížková (39). Loňský Silvestr trávil jachtař ještě ve vězení. O to víc si celá rodinka užívala poslední den v roce na svém oblíbeném místě v Českém Krumlově.

„Přeji nám všem zdraví, lásku a laskavost okolních lidí. Ať máme z každého dne v roce 2024 radost,“ vzkázala Křížková.

Zpěvačka Lucie Bílá (58) pro změnu věští světu zajímavý rok. „Cítím, že rok 2024 bude zlomový pro celý svět, a z celého srdce bych přála všem i sobě, aby zvítězil člověk, víra, základní hodnoty, pokora a zdravý rozum,“ napsala na Instagramu Bílá.

Reklama

Další články

Načítám