Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Ramba (34) je další z řady těch, kteří si na svůj profil umístili originální přání do nového roku. Herečka beze studu vystavila svou fotku v plavkách, které odhalují její pozadí.

Herečka je inspirací pro všechny ženy, v životě toho stíhá dost. Je dvojnásobnou maminkou, s manželem Matyášem vychovává syna Mikoláše a dcerku Miru a do toho si odskakuje ke své milované práci. Tento rok se účastnila například pokračování úspěšné série Docent a zahrála si také v připravovaném snímku Zápisník alkoholičky. V procesu je pak i film Amerikánka. Tereza si také sice občas na něco postěžuje jako například nedávno, kdy jí děti v nestřežené chvíli doma pomalovaly zeď, jinak ale za všech okolností razí své heslo o lásce.

A v tomto duchu se nese i novoroční přání, které si vystavila na svůj Instagram. Nezvolila fotku šťastné rodiny ani svůj snímek v luxusních šatech a s dokonalým make-upem, její zdravice je v jednodílných plavkách, s plážovou taškou a čepicí z mola, na kterém herečka vyhlíží ještě lepší zítřky. Na fotce každého na první pohled jistě upoutá hlavně Terezina zadnice a k té se také váže její přání.

„Tak šťastnej novej, lide! Spoustu lásky a ať je pr…legrace samozřejmě! Láska je!“ Kromě přání od fanoušků se pak herečka na oplátku dočkala i jedné malé výtky. „Hezkého Silvestra a vše nejlepší v novém roce celé rodince. PS: Ale dráždit tou perfektní figurou o svátcích jste nás nemusela,“ napsala samozřejmě v legraci jedna z fanynek. Tak snad se Tereza nějaké té legrace v příštím roce dočká.

Reklama

Další články

Načítám