Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) si konec roku opravdu užívá. Cesta do Alp, svatba a teď dovolená na Fuerteventuře, kterou stráví po boku svého oblíbeného muže. A jak se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok…

Kdyby herečce někdo před časem vyprávěl, jak bude trávit poslední dny roku 2023, možná by mu ani nevěřila. Tedy určitě alespoň některé části. Nejdříve lehce šokovala tím, že Vánoce strávila v Alpách se svými třemi dětmi Cyrilem, Vincentem a Kordulou a Agátu nechala doma s jejím ratolestmi, pak si ovšem rodina vše vynahradila vánočním setkáním, na kterém už se sešli všichni členové. A to ještě netušila, že se celá rodina sejde ještě jednou při příležitosti svatby její dcery s Mirkem Dopitou. „Dnes se tajně má dcera vdala za svoji školní lásku,“ napsala k fotce na sociální síti herečka, která se prý o veselce dozvěděla jen několik hodin před obřadem.

Kdo by si myslel, že překvapení u Veroniky Žilkové už bylo dost, ten by se pletl. V poslední době se začalo hovořit o tom, jestli herečka stále kamarádí s Josefem Holomáčem, protože se delší dobu společně nikde neukázali. Teď si však na Instagram přidala fotku právě s Josefem a prozradila, že spolu stráví hned několik krásných dní v zahraničí. „Veselého Silvestra!!! Připíjíme všem na zdraví a my vás zdravíme z cesty do Fuerteventury,“ napsala k fotce, na níž dvojice drží sklenku vína. Jak se zdá, Veronika si nemohla přát lepší konec roku, který postupně strávila se všemi svými blízkými.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám