Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) v neděli na ruzyňském letišti přivítá novou Miss World, Češku Krystynu Pyszkovou (25). Co novou světovou královnu čeká? A co v soutěži vyhrála?

„Bude létat po světě, korunovat další dívky ze všech národních soutěží, což je jedna z hlavních prací Miss World, a také bude vybírat peníze pro potřebné, pro organizace, které Julia Morley vybere,“ řekla Super.cz o plánech světové vítězky.

„Bude mít silnější hlas, bude tváří, čeká ji reprezentace České republiky i Miss World, což je spojené s velkým cestováním,“ dodala Makarenko.

Samozřejmě nás zajímalo, co kromě prestiže v soutěži Pyszková vyhrála. „Vyhrála peníze. Jsou to miliony korun. Nejsem oprávněná k tomu říct přesnou částku. Je to výhra, kterou dívka dostává vyplacenou postupně. Kdyby náhodou některá z vítězek neplnila své povinnosti a byly peníze vyplaceny dopředu, mohl by to být problém,“ prozradila ředitelka Miss Czech Republic.

„Není to o penězích, ale hlavně o prestiži. Ten titul už jí nikdo nikdy nevezme a bude jen na ní, jak ho využije,“ dodala s tím, že od ní samotné dostane auto.

„Zaslouží si to. Česká republika by na její vítězství měla být hrdá, je to vítězství pro celou zemi. Je to titul nás všech,“ uzavřela Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám