Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Miss World, Češka Krystyna Pyszková (25) přiletí do Česka. Z Londýna, kde bude nyní rok její nové bydliště, přiletí poprvé coby nejkrásnější dívka světa do české metropole již v neděli.

„Čeká ji náročný program, musím říct, že vše skloubit není legrace. Zatím netušíme, jak dlouho se Krystyna zdrží v Česku. Vypadá to, že bude muset odletět dříve, než jsme původně plánovali. Denně komunikujeme s organizací Miss World, která plánuje veškeré její zahraniční cesty,“ řekla Super.cz ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Krystyna Pyszková na ruzyňském letišti přistane v neděli před osmnáctou hodinou. „Budeme moc rádi, když Krystynu přijdou její fanoušci přivítat a třeba se s ní vyfotit,“ dodala Makarenko.

Pyszkovou čekají v Česku mediální povinnosti, bude hostem řady televizních pořadů, naplánována jsou focení do prestižních fashion magazínů, přivítání předními politiky Česka i návštěva rodného Třince.

Reklama

Další články

Načítám