Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Taťáně Kuchařové slaví Česko po dlouhých osmnácti letech další obrovský úspěch na nejprestižnější a nejstarší světové soutěži krásy. Novou Miss World se stala v sobotu v indické Bombaji Krystyna Pyszková.

O prvenství soutěžilo neuvěřitelných 112 dívek z celého světa. Rodačka z Třince zaujala nejen nádhernou tváří a postavou, měří 183 centimetrů, ale také charitativní činností, které se věnuje několik let ve školách v Tanzanii. Krystyna studuje dvě vysoké školy, a to práva na Karlově univerzitě a zároveň marketing na univerzitě v Rakousku.

Krystyna Pyszková je vítězkou české soutěže krásy Miss Czech Republic a také je velmi úspěšnou modelkou. Pracuje především v zahraničí.

Krystyna se na soutěž Miss World pečlivě připravovala. „Mám spoustu fittingů, nácviků. Na Miss World je spousta doprovodných soutěží, kde se hodnotí sport, talent, projekt, kterým dívka ukazuje, jaký je její sociální přesah, mluva. Je toho hodně,“ řekla Super.cz Krystyna jen den před svým odletem.

Pyszková na sebe upozornila během téměř třítýdenního pobytu v Indii hned několikrát. Její charitativní projekt se probojoval mezi deset nejlepších a v doprovodné soutěži Top Model získaly šaty Krystyny Pyszkové první místo.

Reklama

Další články

Načítám