Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr Agáty Hanychové (38) Vincent Navrátil (27) se pochlubil půvabnou přítelkyní. Fotkou s atraktivní brunetkou tak sebral naději dívkám, ale i klukům, kteří jsou ze syna Veroniky Žilkové (62) jako u vytržení.

„Sorry, nejsem ani gay, ani single. Nedávejte unfollow, dávejte like. Jsem happy, tak buďte happy se mnou,“ napsal Vincent na Instagramu k fotografii.

Fanynky a fanoušky nasbíral i díky své figuře. Své vypracované tělo rád vystavuje na internetu. Jak často cvičí? „Až moc a až moc málo. Trávím tam hodně času, ale ne tolik, abych si z toho mohl udělat životní styl,“ smál se Vincent během nedávného rozhovoru pro Super.cz.

Ale zpátky k jeho nové přítelkyni. Už teď jsme zvědaví, co Vincent vymyslí své krásce za vánoční dáreček. Jak sám totiž nedávno přiznal, není zrovna mistr na vymýšlení překvapení a dárků. Své bývalé přítelkyni například koupil kus šunky, stejně jako své fence Coco.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám