Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro koho je show Big Brother? Jak se Michal David (63) dokázal tak dlouho udržet na výsluní? Proč Emma Smetana (36) nechápe Emmu Smetanu? Jak to bylo s „lízáním bambule“ mezi drsným rapperem a výstředním influencerem? A co se Agátě líbí na Simoně Krainové (51)?

Je tu další díl pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Slavní sourozenci si ani tentokrát nebrali servítky a aktuální dění okomentovali s patřičnou dávkou nadsázky a humoru, a to i přesto, že slíbili, že budou hodní. Nit nenechali suchou například na reality show Big Brother, kde se pustili kromě soutěžících i do moderátora Míry Hejdy a jeho zlozvyku. „Asi jste si všimli, jak si pořád mne ruce jako moucha. Jestli ono to nebude tím, že ten pořad je o ho*ně,“ komentuje pobaveně Vincent a dodává, že na něj soutěžící působí falešně: „Přišel tam člověk s tím, že je mariňák, přitom je to očividně člověk, který v životě neudělal jediný klik, takže to mariňák asi není. Ti lidi tam nejspíš lžou o tom, kdo jsou.“

Na přetřes přišel i hojně propíraný seriál Eliška a Damián, což Agáta zahájí sdělením, že nechápe Emmu Smetanu. „Já myslím, že ani Emma Smetana nechápe Emmu Smetanu,“ odzbrojí ji pohotově bratr Vincent s tím, že by si měla vyjasnit, jestli se chce prezentovat jako intelektuálka, nebo jako divoká umělkyně. Řeč ale dojde i na to, jak moc ji ovlivňuje její výstřední partner Jordan Haj.

Dojde ale i na kauzu Romana Ondráčka a jeho výstupu na křtu desky Michala Davida nebo na nedávný průšvih českých fotbalistů v olomouckém baru.

Po okomentování aktuálního dění si Agáta s Vincentem zahrají pro oba aktéry zjevně náročnou hru. Zadání „řekni o dané osobě něco pěkného“ by samo o sobě neznělo tak složitě, to by ovšem danými osobami nesměli být lidé, kterým Agáta či Vincent nemohou přijít na jméno. Když po ní Vincent chce, aby řekla něco pozitivního o Simoně Krainové či Nele Slovákové (34), dostane ji do úzkých! A co práskl Vincent na Agátu a Saru Sandevu? Celý díl si můžete pustit na videu nebo v podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám