Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto Taťány Kuchařové (36) je především pracovní. I tak ale našla v diáři pár volných dní, aby si dopřála relax a pohodu. Na začátku letního období byla v Řecku, teď si dopřává odpočinek v Česku, tedy u nádrže Rozkoš. A právě odsud se Miss World 2006 pochlubila fotkami v plavkách

Teď užívám horka na souši i na lodi a letní večery a koupání pod hvězdami v okolí chalupy, to je prostě nádherný “rozmarný” léto, kdy se mi tady střídají přátelé s rodinou. Než mi zase začne nabitý pracovní období, užívám opravdu každého dne,“ svěřila se s úsměvem Táňa Super.cz.

Díky těmto fotkám modelku zavalila vlna obdivných reakcí. „Táňo, opět Ti to moc sluší. S takovou kapitánkou bych mohl plout pořád,“ napsal jeden z fanoušků a další se přidali. „Opravdu je rozkoš se na to koukat,“ ozval se modelce další ctitel.

Na randění ale Táňa zatím nemá myšlenky. Je zavalena prací, a tak je ráda, že má pár dní volna. „Letošní léto je ještě v plném proudu a je pro mě pracovní i hodně akční. Pracovně jsem pobývala v Německu v Hamburku, kde se fotila a natáčela kampaň k mé vlastní nové fashion kolekci, kterou uvádíme do světa ven 1.9. Pár dní jsem pobývala pracovně v Berlíně, kde s týmem zase dávám dohromady nové návrhy na další sezónu,“ dodala v našem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám