Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristen Stewart (34) jako by byla s každým dalším výstupem na veřejnosti odvážnější. Herečka, která dříve rozhodně nechodila na každou akci polonahá, se v poslední době odvazuje čím dál víc. Možná se tak i snaží přilákat pozornost k novému filmu.

Oním snímkem je thriller Love Lies Bleeding, který Kristen vehementně propaguje. Na premiéře v Beverly Hills na sebe strhla veškerou pozornost díky velmi nahému modelu, o kterém lidé neměli zrovna nejlepší mínění. Někteří dokonce psali, jestli si nespletla červený koberec s vyšetřením na gynekologii.

Jak se ale zdá, herečka si negativní komentáře nebere moc k srdci a zřejmě se řídí heslem, že i negativní reklama je dobrá reklama. Teď šla snímek propagovat do Stephen Colbert Late Show v New Yorku a výběrem oblečení opět nezklamala. Na sebe si oblékla dlouhou černou sukni a topík, který by možná ocenila třeba herečka Agáta Kryštůfková, jež vršek v podobném stylu vynesla na Českého lva. Pod odhalující vršek si samozřejmě nevzala podprsenku, a tak tak mezi jednotlivými proužky látky byly Kristen vidět i bradavky. Ani tentokrát se lidé moc pozitivně nevyjádřili.

„Co se s ní v poslední době děje? Zdá se, že si myslí, že ji všichni potřebujeme vidět polonahou každý den,“ píše například jeden čtenář magazínu Daily Mail. „Proč Kristen Stewart nadále chodí na veřejnost většinou nahá? Copak si neuvědomuje, jak nevkusně a uboze vypadá?“ myslí si další. Herečka se ale nejspíš v odhalujících kouscích našla, a tak se můžeme jen obávat toho, co na sebe oblékne příště.

Reklama

Další články

Načítám