Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý se v Beverly Hills konala slavnostní premiéra filmu Love Lies Bleeding, kde nechyběla pochopitelně ani hlavní hvězda snímku Kristen Stewart (34). Ta na sebe dokázala strhnout veškerou pozornost i díky tomu, co si na promítání oblékla… Že by snad Kristen změnila stylistu a najala si jako módního poradce Kanyeho Westa?

Její model totiž nápadně připomínal „body“, v němž se rapperova manželka Bianca Censori objevila před dvěma týdny v restauraci The Nuova Arena v italském městě módy Miláně. A jak je dobře známo, o šatník své ženy se stará právě Kanye West, což již v létě potvrdila původem nigerijská módní návrhářka a jejich společná přítelkyně Mowalola Ogunlesi, která rovněž popsala, že na Biančiny modely je vyhrazeno celé jedno tvůrčí oddělení a s nadsázkou dodala, že žádné punčocháče nejsou před nimi „v bezpečí“.

Kristen, která se již dávno vymanila ze škatulky série Stmívání, které ji před šestnácti lety proslavilo, většinou sahá spíš po umírněnějších modelech a v oblibě má i pánský styl. Přestože tu a tam překvapí něčím odhalenějším, černé, vysoce vykrojené body se „side-boobem“ je zřejmě to nejodvážnější, co jsme na herečce doposud mohli spatřit.

Pořádně to herečka schytala i od lidí na internetu. „Myslím, že si spletla červený koberec s prohlídkou u gynekologa,“ míní čtenář Daily Mailu, s nímž souhlasí stovky dalších lidí. Spousta z nich rovněž odkazuje na Westa a Censori, přičemž další rovnou konstatuje: „Bianca Censori hadr.“

Na červeném koberci se dále představili mimo jiné i Jena Malone, Katy O'Brian, Anna Baryshnikov, Thora Birch, Jackson Rathbone nebo Catherine Hardwicke. Snímek od britské režisérky Rose Glass se již v lednu představil na filmovém festivalu Sundance, kde sklidil velký ohlas. V našich kinech se začne promítat již od pátku.

Reklama

Další články

Načítám