Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výstřihy už jsou pro sraby. Co takhle přijít v podstatě nahoře bez? Třicetiletou herečku Agátu Kryštůfkovou nešlo díky jejímu outfitu, kdy top suplovaly jen perlové náhrdelníky, na předávání cen Český lev rozhodně přehlédnout.

Agáta dorazila s partnerem, hercem Tomášem Havlínkem. Oba si zahráli v nominovaných filmech menší role. Kryštůfková pracovnici ústavu obnovy ve sci-fi detektivce Bod obnovy, Havlínek zase v Tancuj, Matyldo. Oba byli k vidění i na pódiu, kde předávali jedno z ocenění.

I proto se hodili pořádně do gala a své outfity nenechali náhodě. „Mám šaty od Jany Horejšové a její značky On the Boat. Jsem z nich nadšená a cítím se v nich velmi dobře, i když je to trošku adrenalin,“ přiznala. I partnerovi se její model ala Chytrá horákyně líbil. „Já ji v tom jenom podpořil a taky jsem zvolil trošku odvážnější model od českého návrháře Jana Černého. Říkal jsem si, že když jdeme do odvahy, tak oba společně,“ řekl Havlínek.

Agátu aktuálně čeká hlavně natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárňuje zdravotní sestru Kláru. Příznivce seriálu Táta v nesnázích, kde hrála nejstarší ze třech sester, Viky, nepotěší. Pokračování zřejmě nebude. Tomáš se také pochlubil novinkou. Na podzim bude spolu s Ivanem Trojanem a Hynkem Čermákem točit jednu ze třech hlavní rolí ve filmu Play Off.

Související témata:
Tomáš Havlínek

Reklama

Další články

Načítám