Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Brzobohatý (41)Daniela Písařovicová (45) pokřtili novou knihu satirických koláží známého grafika TMBK. Právě oni byli jeho častým cílem. Koláž, kdy po svatbě páru převlékl do dámských svatebních šatů také Ondřeje, byla jednou z nejpopulárnějších.

„To téma je vděčné na satirické koláže. Ve finále mě to pobavilo. Když se od toho člověk oprostí, tak je důležité, aby se tomu zasmál,“ řekl Super.cz Brzobohatý.

Odhalení o jeho zálibě v převlékání do ženských šatů pro něj nebylo jednoduché. „Už mi nezbývá nic jiného, než se tomu smát. Já tomu byl vystaven, že se tomu smát musím, to není moje dobrovolné rozhodnutí, když se tomu směje celý národ. Ale urážet se nebudu,“ vysvětluje Ondřej.

„Je to jistý druh nesvobody, já na to musím už jen reagovat. Když už se to tak děje, musím se s tím smířit. A Tomáš to dokázal svým sarkasmem, humorem dostat do stadia, kdy jsem se tomu zasmál,“ dodal Brzobohatý.

Reklama

Další články

Načítám